Interieur ZES
gratis-levering

LEVERING IN BELGIË


Verhoeven Interieur staat in voor een eigen en persoonlijke levering aan huis! Wij werken dus niet met koerierdiensten zoals DPD of PostNL. Op die manier willen wij de kans op beschadigingen ook tot een minimum herleiden.

Voor kleine producten met een aankoopwaarde tot € 100, zal een extra transportkost aangerekend worden van € 7,5. Deze producten zullen buiten een straal van 15km worden verzonden via Bpost. Voor grotere orders zal de transportkost afzonderlijk berekend en bezorgd worden aan de klant. Weet je graag op voorhand de exacte leveringskost? Geef ons een seintje!

 


VLOTTE LEVERING


Alle bestellingen worden zo snel mogelijk aan huis geleverd van zodra deze voorradig zijn.

Wij leveren enkel producten binnen België!

Wij leveren de bestelling waar je maar wil, dat kan thuis zijn, maar ook op kantoor! Wij nemen sowieso eerst contact met je op om de levering af te stemmen.

De meeste producten zijn op bestelling verkrijgbaar. Van zodra we uw order goed mochten ontvangen, informeren wij je verder over de exacte levertermijn van uw bestelling.

Je kan er ook altijd voor opteren om de producten af te halen bij ons in Oordegem. Je staat dan zelf in voor de goede en onbeschadigde levering van de bestelling.


Voor onze algemene voorwaarden klik hier.

Voor onze privacyverklaring klik hier.